Prijs: € 24,50 p.p.

Dit arrangement begint in de ochtend met koffie of thee, inclusief een Harderwijker lekkernij, bij restaurant De Admiraal. Het restaurant ligt pal aan de nieuwe stadshaven van Harderwijk en biedt een prachtig uitzicht over het water.

Na de koffie wordt u meegenomen door onze stadsgids. Harderwijk telt nu meerdere havens, maar wist u dat deze eeuwenoude vissersplaats vroeger helemaal geen haven had? Dat en nog veel meer over de historie van Harderwijk vertelt een van de Meestervertellers van Rondeel u graag tijdens deze boeiende stadswandeling van 1,5 uur. U zult ontdekken hoe rijk de geschiedenis van de ‘Harderwiekers’ is!

Na afloop kunt u bij restaurant De Admiraal genieten van een verzorgde lunch, inclusief een drankje naar keuze. De lunch bestaat uit soep, en vloerbrood met carpaccio of zalm. Voor wie vegetarisch of veganistisch eet is er soep met een broodje falafel.

Komt het u beter uit om van dit arrangement gebruik te maken in de middag? Dat kan ook. Dan begint u met de lunch. Hierna gaat u met de gids op pad, en u komt weer terug bij ‘De Admiraal’ voor een kopje koffie of thee.

Restaurant De Admiraal
Haven