Prijs: € 33,50 p.p.

Dit arrangement start in de ochtend bij Brasserie De Bank met een kopje koffie of thee en wat lekkers erbij. Daarna wordt u door onze stadsgids opgehaald voor een stadswandeling door historisch Harderwijk.

Wist u dat Harderwijk maar liefst 5 kloosters heeft gehad? En wist u dat één van de vijf universiteiten van Nederland in Harderwijk gevestigd was? Ook brengt u een bezoek aan een bijzondere kerk van meer dan 600 jaar oud.

Tijdens deze rondleiding van 1,5 uur vertelt een van de Meestervertellers van Rondeel u graag alles over de rijke en bijzondere geschiedenis van Harderwijk. Na afloop wordt u teruggebracht naar Brasserie De Bank.

Daar wacht u een heerlijke lunch: ‘Plank De Bank’. Deze uitgebreide lunch bestaat onder andere uit een klein kopje soep, verschillende soorten brood, en diverse soorten beleg en salades en is inclusief een drankje naar keuze.

Uiteraard kunt u dit arrangement ook beginnen met de lunch. Daarna gaat u dan met de gids de stad in. En u komt weer terug bij Brasserie De Bank voor een afsluitend kopje koffie of thee.

U geeft aan wat u het beste uitkomt.

Brasserie De Bank
Smeepoort